Gnocchi med skagenpanna och rökt lax



image72

Arlas halvnya innovation panna är en bytta matlagningsgrädde ihopsatt med en behållare koncentrerat smakextrakt. De är inte alls dumma, och skagenpannan (med smak av citron, dill och vitt vin och dessutom ett förvånande och glädjande chilisting) kombinerad med varmrökt lax och potatisgnocchi blev en smaksymfoni av restaurangklass, tillagad på fem minuter. O, om vi ändå hade haft en kall flaska pärlande vitt hemma!


2 portioner

400 g varmrökt lax
600 g gnocchi
1 Arla skagenpanna
10 st sockerärtor
En näve ruccola

Koka gnocchin ca 3 minuter, tills den flyter upp till ytan (vi lyckas aldrig göra rätt). Värm på pannan och blanda ner hackad lax och sockerärtor. Ät och njut med ruccola.


P.S. Varmrökt lax och gnocchi (eller annan pasta) är också underbart i kombination med ädelostsås. D.S.



Taggar: , , , , ,



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0