Fiskfilé med ägg och pepparrot



image50

Likadant som på Sturehof, bortsett från priset!


2 portioner


400 g (tinad) vit fisk, till exempel hoki
2 hårdkokta ägg
ca 40 g smör
Dill
Pepparrot


Hacka ägget till kuber och blanda med hackad dill och lite salt. Riv pepparrot och smält smöret. Tillaga fisken sist genom att koka den snabbt i saltat vatten, 5-6 minuter i kastrull eller panna med lock. Servera fisken med tillbehören och kokt potatis.


Inspirerad av fina fiskrestaurangen la Karolina upp portionerna såhär: äggblandningen underst, sedan fisken ovanpå med ett litet lass riven pepparrot på och sedan det smälta smöret ringlat över.


Taggar: , , , , ,


Kommentarer
Postat av: Louise

Ser jättegott ut och snygg tallrik! Ska printa och instruera "mitt kök" att göra detta.

2008-03-28 @ 10:53:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0