Fiskfilé med ägg och pepparrot

Likadant som på Sturehof, bortsett från priset!
2 portioner
400 g (tinad) vit fisk, till exempel hoki
2 hårdkokta ägg
ca 40 g smör
Dill
Pepparrot
Hacka ägget till kuber och blanda med hackad dill och lite salt. Riv pepparrot och smält smöret. Tillaga fisken sist genom att koka den snabbt i saltat vatten, 5-6 minuter i kastrull eller panna med lock. Servera fisken med tillbehören och kokt potatis.
Inspirerad av fina fiskrestaurangen la Karolina upp portionerna såhär: äggblandningen underst, sedan fisken ovanpå med ett litet lass riven pepparrot på och sedan det smälta smöret ringlat över.
Taggar: hoki, fisk, Sturehof, smak, mat, recept
Kommentarer
Postat av: Louise
Ser jättegott ut och snygg tallrik! Ska printa och instruera "mitt kök" att göra detta.
Trackback