Toksnabbt mandelbröd

Vi snubblade över det här osannolika brödreceptet, trodde inte att det skulle fungera, provade och överbevisades. Hyfsat gott, fullt av nötnyttigheter, gluten- och laktosfritt och färdigt på ungefär tre minuter - how about that?
100 g mandel
1 ägg
1 tsk bakpulver
Lite salt
Mal mandeln till mjöl (med t ex stavmixer). Blanda ihop allt noga och lägg upp i mikrosäkert plastkärl; kör på 750 W i 2 minuter. Klart!
100 g mandel
1 ägg
1 tsk bakpulver
Lite salt
Mal mandeln till mjöl (med t ex stavmixer). Blanda ihop allt noga och lägg upp i mikrosäkert plastkärl; kör på 750 W i 2 minuter. Klart!
Taggar: bröd, mandel, mikro, recept, mat, smak
Kommentarer
Postat av: Marie
wow, tack för det här receptet, skall absolut testa! :)
Postat av: Jassu - JaniCuisine
vilket härligt recept!
Ska absolut prova ... undra om det funkar lika bra med pecannötter; vi har nämligen massor med pecannötter kvar från förra årets plock. ;)
Trackback