Tre nyheter
1. Melanders har öppnat nytt i Vasastan (se här). Vi återkommer efter besök och hoppas på minst lika god mat som på kedjans övriga restauranger (bild ovan från Täbyfilialen).

2. Tjabba Thai har som tidigare meddelats flyttat från den sunkiga tunnelbanenedgången till mer värdiga lokaler, och urvalet är lika bra som förr (om inte bättre) av autentisk thaimat såväl som de vanliga kokosmjölksbaserade grytorna. Streetfooden Pad pet moo graab (129 kr) med ordentligt med chili och knapriga fläskbitar är en höjdare.

3. Caffè Nero lockar med ny brunchmeny sedan ett par dagar. Vi trodde knappt att det kunde bli finare än det redan var, men det kunde det: 165 kr för en fullstor varm rätt plus juice, espresso, bloody mary-shot och inte minst fattiga riddare  med sötad färskostcrème och skogsbär. Senare på dagen rekommenderas antipastibuffén som innehåller diverse små godsaker som kronärtskockssallad, caprese och mortadella - ta den som förrätt för 45 kr eller huvudrätt för 145 kr.
Kommentarer
Postat av: Fröken Dill

Vilket bra brunchtips! Vi åt brunch på Fredhälls häromdagen. Det var gott men inte lika bra som restaurangens kvällsmenyer. Nero låter betydligt mer lockande.Hälsar fröken Dill

2009-03-04 @ 07:19:37
URL: http://www.frkdill.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0